Povežite se s nama

Zvijezde i tračevi

Postali su senzacija preko noći, o njima bruji cijeli region: Kada im vidite ljepše polovine, ostat ćete bez riječi

Džala Brat (Jasmin Fazlić) i Buba Koreli dvojac je koji je za kratko vrijeme osvojio srca publike širom Balkana, čemu svjedoči i koncert na Tašmajdanu u Beogradu održan 23. juna, na kojem je bilo 14.000 ljudi.

Jedna od činjenica specifičnih kada su oni u pitanju jeste ta da se u medijima pojavljuju na svakih nekoliko mjeseci, te da baš nikada ne pričaju o privatnom životu.

S tim u vezi ne čudi što malo ljudi zna da su obojica emotivno ispunjeni, te da je jedan od njih čak i u braku.

Džala Brat oženjen je Almom Ikanović iz Tuzle, koja često objavljuje romantične slike sa mužem, uz poruke koje svjedoče koliko se vole. Alma i Džala vjerili su se u novembru 2015. godine.

-Sve je počelo slučajno, pa tako i naše zabavljanje, kojem su prethodile višemjesečne prijateljske kafe. Alma je, naime, rodica muzičara s kojim sam sarađivao i upoznali smo se kada je došla u Sarajevo da studira. I bili smo prijatelji sve do trenutka kada sam shvatio da tako više ne može. Zapravo smo došli na granicu ili “friend zone” ili veza… (smijeh). I eto, završili smo vezom”, rekao je jednom prilikom Jala.

Buba Koreli (pravo ime Amar Hodžić) u vezi je sa Jasminom Đuderijom, sa kojom je išao u istu školu – Četvrtu gimanziju na Ilidži.

Buba je bio u starijem razredu i kako ga je rep muzika zanimala od malih nogu, često je završavao kao glavna zvijezda na stranicama školskog magazina. Međutim, njegovoj Jasmini ta popularnost prilično je išla na živce. No, ona se bavila plesom, a u trenutku kada joj je bila potrebna muzička podloga, tu se našao Buba.

Nastavite čitati
Reklama
Ostavite komentar

Medion.ba

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Vijesti

Facebook
Popularno

>