Povežite se s nama

Tuzla

DEVOJKA SE PROBUDILA U BOLOVIMA I OBLIVENA KRVLJU: ONO ŠTO JE UGLEDALA U SOBI NATERALO JE DA ZAVRIŠTI NA SAV GLAS (FOTO)

Britanka Džodi Nejlard (22) iz sna trgao je oštar bol u ruci oko pola šest ujutru. Ruka joj je krvarila, iako u prvom trenutku nije mogla da shvati zašto. Uskoro je usledio novi šok.

“Moj biceps me je jako boleo i bio je prekriven krvlju. Pitala sam šta se desilo kada sam ugledala lisicu na drugom kraju kreveta.

Počela sam da vrištim i da plačem. Dok sam iskakala iz kreveta, slučajno sam je šutnula i odletela je na drugi kraj sobe i istrčala kroz vrata”

, kaže Džodi.Ali lisica nije odmah otišla, samo je pobegla u drugu sobu. Džodin dečko, Hari King morao je da gađa životinju jastucima i tek kada

 

je uspeo da je istera odveo je svoju devojku u bolnicu. Džodi je sledeća dva dana provela u bolnici gde je primila vakcinu protiv tetanusa, besnila i

poliovirusa.Lisica se inače u njen stan u zapadnom Londonu uvukla kroz balkonska vrata koji je njen dečko Hari slučajno ostavio otvorena. Inače

, napadi lisica na ljude su retkost, ali Džodi je imala tu nesreću da se upiše na listu malobrojnih ljudi kojima se desila slična situacija.

Nastavite čitati
Reklama
Ostavite komentar

Medion.ba

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Vijesti

Facebook
Popularno

>