Povežite se s nama

Zvijezde i tračevi

Toliko o tome da mu neće prilaziti: Luna ponovo završila kod Slobe u krevetu! (VIDEO)

Prethodna noć je bila veoma burna u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima. Naime, nakon odgledanih klipova gdje se jasno vidi i čuje šta je sve Sloba Radanović govorio svojoj supruzi Kristini Kockar, ali i šta je pričao o roditeljima Lune Đogani sa kojom je prevario Kiju, blogerka i pjevač su definitivno stavili tačku na svoj odnos.

Za vrijeme trajanja posljednje žurke održane u Bijeloj kući, Sloba i Luna nisu progovorili ni riječ, ali kada je muzika prestala, Đoganijeva je došla kod svog bivšeg dečka u rehabilitaciju, gdje je on pokušavao da zaspi.

– Napusti prostoriju! Skloni se od mene! Imaš tamo prijatelje koji su ti bolji od mene, samo se skloni – vikao je Sloba kada je ugledao Lunu na vratima.

– Poslije svega ti meni kažeš da se sklonim, ja sam došla kod tebe – plakala je blogerka.

Luna nije mogla da se smiri, a ono što je pričala svom bivšem dečku nije se dobro razumjelo od jecaja.

– Što plačeš? Šta je bilo sad, je l’ sam ja za sve kriv? Imaš ti svoje prijatelje sa kojima možeš da pričaš. Molim te izađi napolje, neću da pričam sa tobom – urlao je Radanović.

– Imaš samo jedan dan još da me gledaš, i ti me tjeraš od sebe – bila je očajna Đoganijeva.

Pjevač je nekoliko puta udario rukom o zid jer nije mogao da iskontroliše bijes, a blogerka nije željela da napusti sobu.

– Nemoj da mi plačeš tu! Napusti objekat, napusti prostoriju. Imaš prijatelje koji ti žele dobro, ja sam ti želio loše. Svi ste u pravu, samo mi se skloni više – vikao je pjevač.

– Ako poslije svega misliš da ti ja želim loše možeš da od*ebeš iz ove sobe. Je l’ shvataš ti tu priču? Sve što sam uradio u ovom rijalitiju sam uradio zbog nas, da bi se ti lično popi*ala po svemu. K*nja mi se više. Tebi će da bude žao, nemoj da govoriš da će meni da bude žao. Sve što sam imao prije ovoga sam žrtvovao, jer sam zavolio tebe. Ja sam život žrtvovao zbog tebe. Izađi napolje, mrš! Ako tako misliš, ti si go*no smrdljivo, mrš! Je*em li te, mrš. Ja sam sigurno tebe iskoristio, hajde skloni mi se. Sve sam uradio zbog tebe i mene – urlao je Radanović.

Luna je nakon ovoga uplakana napustila rehabilitaciju, a kako je sve izgledalo pogledajte u snimku ispod:

(Pink.rs)

Nastavite čitati
Reklama
Ostavite komentar

Medion.ba

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Vijesti

Facebook
Popularno

>