Povežite se s nama

Magazin

OVO JE MARINA ZVANA SMRT KOJA JE SKAKAVCEM IZBOLA MATURANTA: Konfliktna osoba, prijeti i bije, cijeli grad zazire od nje!

Marina Trajković (34) zvana Smrt iz sela Ćurkovice kod Surdulice izbola je preksinoć skakavcem Dejana Milenova (18), maturanta Tehničke škole, nakon kraće rasprave i tuče na šetalištu u centru ovog mjesta.

U tuči je uz Marinu i Milenova učestvovao i njen brat Marjan zbog čijeg izbora muzike je svađa i počela. Inače, Marina i njen brat su sebi nadjenuli nadimke “Smrt” kojima se hvale na društvenim mrežama.

Kako saznajemo, do incidenta je došlo nakon svađe oko muzike sa mobilnog telefona.

– Brat i sestra su šetali oko ponoći. On je u ruci nosio telefon sa kojeg se čula lagana muzika. Negdje kod elektrodistribucije, u samom centru grada, prošli su pored D.M. koji je bio u pripitom stanju. On je tražio da promijene muziku na telefonu, a nakon što je Marjan to odbio da uradi, fizički ga je napao i zadao mu par udaraca rukom. Kada je to vidjela, Marina je izvadila”skakavac” iz torbe i tri puta ubola maturanta u stomak.

Povrijeđenom mladiću je ljekarska pomoć ukazana u Zdravstvenom centru u Surdulici, a zatim je upućen u Klinički centar u Nišu. Marini je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će biti privedena tužilaštvu.

Prema priči onih koji poznaju Trajkovićevu, ovo nije prvi incident koji je napravila.

– Marina je veoma nezgodna osoba, koja stalno nekom prijeti. Prije nekoliko godina je preko društvenih mreža prijetila jednoj djevojci iz Vladičinog Hana, koja se zabavljala sa njenim bivšim momkom. Trajkovićeva važi za konfliktu ličnost , koja nije zaposlena i nije udata. Njen brat, zajedno sa njihovim ocem radi u automehaničarskoj radnji koju imaju – kaže ova Surduličanka koja ne želi da joj se pominje ime.

Za Dejana Milanova, oni koji ga poznaju imaju podijeljeno mišljenje. Jedni kažu da je fin i druželjubiv dečko, drugi pričaju da voli da popije i da tada zna da bude problematičan.

Marinin brat, zbog kojeg je i došlo do incidenta u centru Surdulice ima drugu verziju priče. Marijan kaže da nije bio on taj koji je puštao muziku već da su to radili mladići sa kojima su se sukobili.

– Oni su puštali muziku i policija je došla da ih hapsi zbog zbog galame. Pošto poznajem jednog od policajaca zamolio sam ih da ih ne diraju. Međutim, kada je policija otišla, njih petorica su napala mene i moju sestru – kaže Marjan i dodaje da njegova sestra nije nikog povrijedila.

– Marina nikog nije izbola već su se oni kasnije pijani pobili i neko je tog dečka izbo nožem – kaže Marijan Trajković zvani Smrt.

(Telegraf.rs)

Nastavite čitati
Reklama
Ostavite komentar

Medion.ba

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Vijesti

Facebook
Popularno

>