Povežite se s nama

Vijesti

Otkriven PRAVI RAZLOG zašto je Nadežda pobjegla iz Zadruge!

Cijeli region ispratio je sinoćnu žurku u Zadruzi koja je naizgled bila vesela, a onda je priča između pojedinih takmičara krenula svojim tokom, a koji je izazvao burne reakcije svih.

Naime, u ranim jutarnjim satima došlo je do verbalnih okršaja između Lune Đogani i Slobodana Radanovića, kao i Jovane Tomić Matore, Sanje Stanković i Marka Miljkovića.

Njihova rasprava bila je stresna i do sada neviđena, a obezbjeđenje je brzinom svjetlosti odreagovalo i spriječilo da dođe do fizičkog okršaja.

Kako su u toku dana skoro svi još uvijek pod utiskom, oni su prepričavali dešavanja iz njihovog ugla, a Veliki šef im je tim povodom poslao pismo kako bi se sve nedoumice riješile odmah i za stolom.

– Dragi zadrugari, održavanje porodičnog sastanka je dio vašeg života u “Zadruzi”. S obzirom na to da ste sinoć imali dešavanja koja su mogla da se završe ozbiljnim sukobom, neophodno je da to riješite. Žurka se završila tako što je kuća ličila na polje, odmah održite sastanak i raspravite o svemu što se dogodilo. Činjenica je da ste svi pričali o tome jutros, tako da sve što imate recite za stolom – pisalo je u pismu Velikog šefa.

Među prvima je Bane Čolak počeo sa izlaganjem, a onda je otvoreno ispričao sve šta je vidio i kako je on to doživio.

– Prvi sukob koji sam ja vidio bio je između Matore i Marka. Nisam bio tu niti ništa. Čuo sam raspravu, ali nisam vidio ništa svojim očima i ne mogu ni da kažem. Poslije je to kulminiralo ispred vrata, pokušao sam da smirim Matoru i da je sklonim, ali i ona zna da nikad ne bi uradila kao što je prošli put, obećala je da neće izazvati fizičke okršaje. Lunu sam vidio u tom momentu da je Nadežda prišla njoj, prvo je pričala da će o toj klinki da progovori, a poslije joj je prišla. Lupale su na vrata, Nadežda je na kraju preskočila tamo kod farme. Ja ne mogu da shvatim da je to uradila 7 dana pred kraj, ovdje smo svi svašta preživeli. Ne znam šta može da te navede da to uradiš. Neko je rekao da je Miki ne čeka napolju. Iskreno, mislim da je bila pijana kao crna zemlja, kad sam je pitao šta joj je, jedva mi je odgovorila. Ona je meni prilazila, a ja sam se sklanjao da ne bi opet ispalo nešto… Marija Ana je urlala, dno dna, Luni isto ne priliči onaj napad bijesa i kako je lomila i psovala. Sve slike koje sam sinoć vidio bile su neprikladne… – rekao je između ostalog Bane.

(Srbija Danas)

Nastavite čitati
Reklama
Ostavite komentar

Medion.ba

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Vijesti

Facebook
Popularno

>