Povežite se s nama

Zvijezde i tračevi

PRIVUCI ME UZ SEBE! Luna Slobi jasno rekla šta ŽELI: Da te mazim… A tek Slobina reakcija! (VIDEO)

Luna Đogani i Slobodan Radanović odlučili su da se na muzikom takmičenju “Zadrugovizija 4” koje će se obaviti u ponedjeljak po prvi put, pojave zajedno na sceni i otpjevaju pjesmu “Sinovi tuge” koju u originalu izvodi Adil Maksutović.

S obzirom da je prvobitna verzija sa kojom su trebali da se predstave bio hit “Desapcito”, a Milan Milošević je odustao od ovoga, njih dvoje vode pregovore kako će se predstaviti milionskom auditorijumu. Đoganijeva nije oduševljena Slobinim prijedlogom pjesme i to joj predstavlja veliki problem kako se ponaštati na bini, budući da je na prethodnoj “Zadrugoviziji” od publike dobila samo uzvike negodovanja.

– Bez mene si odlučio koju ćeš pjesmu. Nisi me pitao. Misliš da je to okej? Trebali smo da se konsultujemo šta i kako – bila je nervozna Luna.

– Ne moraš ako nećeš – izustio je kratko Sloba.

Ostalo je još dva dana da donese konačnu odluku ko će biti njen partner na sceni. Da li je to Radanović ili neko drugi. Ali, ako je suditi na osnovu toga da već smišlja koreografiju, odgovor je više nego očigledan.

– Ti treba da budeš kao duh, pjevaš, a ja te mazim. Ti si oslobodio ruke, ja te mazim kao ludača. Kad krene refren, privučeš me uz sebe, i mi plešemo usporeno. U jednom trenutku se odvojimo. Kraj može da bude da ja stavim glavu na rame i u pogledam u publiku. Ne znam – osmislila je blogerka koreografiju.

(Srbija Danas)

Nastavite čitati
Reklama
Ostavite komentar

Medion.ba

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Vijesti

Facebook
Popularno

>