Povežite se s nama

Zvijezde i tračevi

NAJTEŽE OPTUŽBE DO SADA! Lunu optužili da je OMAĐIJALA Slobu, briznula u plač za stolom, pjevač je tješio! (VIDEO)

Iako su Luna Đogani i Slobodan Radanović zvanično raskinuli svoju osmomjesečnu vezu, oni svaki dan provode zajedno pričajući kakvom se životu nadaju nakon završetka rijaliija, ali i o greškama koje su činili dok su bili u ljubavnoj romansi.

Iako je Saška Karan napustila rijaliti ona pomno prati dešavanja u Bijeloj kući, pa je imala veoma neobično pitanje za svoju bivšu cimerku Lunu.

– Da li je tačno da si znala da je crno jaje koje si dala za Uskrs Slobi omađijano kod baba Stoje iz Obrenovca da bi ga vezala sa sebe? – upitala je Saška blogerku.

– Ja ne znam o kakvom jajetu se radi. Mi za Uskrs smo imali svjetlucava jaja. Saška, ne znam koji si ti rijaliti gledala, to se ovdje nije desilo – odgovorila je Luna.

Zbog ovog pitanja Đoganijeva je ostala u šoku, ali je uspjela stojički da se izbori sa ovim provokacijama, sve do momenta kada je Lepi Mića izneo svoje viđenje, kada su joj oči bile pune suza.

– Kija je ovdje žena koja je prevarena. I ona kaže neke stvari koje su mnogo čudne i kaže jednu, drugu pa treću priču, ali to je prihvatljivo, jer je ona isponižavana do najniže grane… Ovdje se dešava svašta, Slobodan i Luna su 100 puta pogazili svoje riječi “nikada više”. Ovdje za stolom se svašta kaže, poslije dva sata ista priča. Oni su pod ozbiljnim ne znam čime, ali nisu pri normalnoj svijesti. Ovo samo može da ih spasi. Ne kažem da toga ima, ali stvari su vrlo sumnjive…. Ako nije magija, onda šta je, budalaština, ne znam – rekao je Mića, a sa njim je bila saglasna i Zorica Marković.

Voditeljka Rada Radenović je upitala Slobu da kaže koja je prava istina i da li je dobio pomenuto jaje.

– Zaista se ne sjećam, bilo je dosta jaja. Mnogo sam ih pojeo, bilo je nekih sa šljokicama, ali se ne sjećam da je bilo crno – rekao je Sloba i poručio svojim roditeljima da se ne sekiraju zbog spekulacija o kojima se priča u Bijeloj kući.

Kada je Radanović primijetio da se Đoganijva rasplakala i da se loše osjeća zbog provokacija svojih cimera, on je prišao da je smiri, ali bezuspješno.

Mišljenje ostalih zadrugara na ovu temu možete pogledati u narednim video-snimcima.

(Pink.rs)

Nastavite čitati
Reklama
Ostavite komentar

Medion.ba

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Vijesti

Facebook
Popularno

>