Povežite se s nama

Magazin

KIJINA MAJKA POBIJESNILA NA ZETA I ŠOKIRALA: Sve stvari koje imaju sam kupila JA i opremila sam im stan! Ne može toster da pokloni LJUBAVNICI!

Dok mnogi komentarišu da sjedi na dvije stolice, izgleda daSlobodan Radanović, planira da i nakon izlaska nastavi u tom smjeru.

Naime, pošto je Luni Đogani otkrio da će joj za useljenje u novi stan pokloniti toster koji ima kod kuće, Nadica Zeljković kaže da pjevač ne može da pokloni ono što nije njegovo.

“Taj toster je moj. Kupila sam ga Kristini dok je bila studentkinja i ne znam kako može da pomisli da ga pokloni nekome. Sve stvari koje imaju sam kupila ja i opremila sam stan u cjelosti”, kaže Kristinina mama.

“Može Luni da pokloni njegovo kuhalo! To mu je jedino ostalo, osim ako nije mislio na toster iz stana porodice Radanović. Kako voljenoj osobi da pokloni toster, zar ne treba cvijeće?”, kaže Nadica.

Inače, kada su se Luna Đogani i Sloba Radanović osamili u dvorištu, modna blogerka se prisjetila svojih najbližih, kao i stana koji je Anabela Atijas pazarila za nju. Kad je Luna otkrila kako će proslaviti useljenje, Radanović ju je upitao šta želi za poklon.

“Jedva čekam da vidim kakav je stan! Pozovem Zoranu, Andrijanu, moju Vanju i isiječemo sir, pršutu, krekere, masline… Sve to naređam na sto i donesem vino. Tako ću da proslavim useljenje u stan! To mi je najslađe”, rekla je Luna.

“Šta hoćeš da ti kupim za useljenje?”, upitao je Sloba, a blogerka je otkrila da želi toster, na šta je on pristao bez razmišljanja.

“Eto, toster ću. To imam kod kuće, ne moram da kupujem”, odgovorio je Sloba kroz smijeh, iako se nekoliko sati prije toga žestoko raspravljao sa suprugom.

Kada je Kristina Kockar otkrila da više ne postoji šansa za pomirenje, ona je poslala poruku i Slobinim roditeljima.

– Krivo mi je što njegovi roditelji žele da on bude sa bilo kim, makar i sa muškarcem! Samo da ne bude sa mnom. Ja sam pričala sa mamom, rekla mi je da samo pratim svoje srce i to je bilo sve što je komentarisala. Nema potrebe da me savjetuje, može ona da mi da savjet, ali ja odlučujem. Ona ne želi da se miješa. Krivo mi je što su njegovi roditelji više puta pomenuli advokata i poručiću njegovim roditeljima: “Ne morate da brinete, razvešću se. Hvala na svemu i prijatno” – rekla je Kija.

(Kurir)

Nastavite čitati
Reklama
Ostavite komentar

Medion.ba

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Vijesti

Facebook
Popularno

>