Povežite se s nama

Magazin

NOVA SVAĐA SUPRUŽNIKA: Sloba BRUTALNO PONIZIO Kiju! ISKOMPLEKSIRANA, OD*EBI! Stjuardesa mu nije ostala dužna! (VIDEO)

Jos uvijek zakoniti supružnici Sloba Radanović i Kristina Kija Kockar ponovo su se posvađali. Naime, tokom porodičnog sastanka na kojem se birala najbezosjećajnija osoba u rijalitiju, pjevač je kao ovonedjeljni vođa glasao posljednji, a nakon njegovog izlaganja nastao je haos.

“Prvo bih naveo sebe, naravno, iz svima poznatih razloga, ali pošto ne mogu sebe navešću Macu, Vojketa i Anu”, rekao je Sloba.

Na njegovo izlaganje imala je komentar njegova supruga.

“Imam pitanje za tebe, Slobodane, da li je osoba koja je spremna na sve i gazi preko svih bezosjećajna?”, pitala je Kija.

“Ja nisam ni u jednom trenutku rekao da si ti bezosjećajna, nego da si spremna na sve. Ali da, to je u nekom smislu bezosjećajna osoba”, odgovorio je pjevač.

Lepi Mića je pokušao da stiša ostale zadrugare kako bi Kija i Sloba mogli nesmetano da nastave svoj razgovor, ali Radanović je to demonstrativno odbio.

“Pa što nisi onda mene stavio? “, ponovo je pitala Kristina.

“Zato što ne mislim da si bezosjećajna, što te boli? Što si iskompleksirana toliko? Sjedi tamo, kraj je sastanka! Od*ebi”, rekao je Sloba i napustio Bijelu kuću.

Pjevač je odmah otišao u hotel dok je Kristina nastavila da viče za njim, ali se ubrzo i ona smirila.

“Znaš da ujedeš u svađi, a poslije kažeš “Nisam tako mislio”. Licemjeran si. Drži se svojih stavova”, rekla je stjuardesa.

(Kurir)

Nastavite čitati
Reklama
Ostavite komentar

Medion.ba

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Vijesti

Facebook
Popularno

>