Povežite se s nama

Svijet

Lepa Brena otkrila šta joj je Baba Vanga prorekla pre 30 godina ,zaledit ce vam se krv u zilama kad procitate a sve se dosad ostvarilo. zahvalna sam joj citav zivot ! (FOTO)

– Mislila sam da ću naleteti na nekog lekara ili, možda, čak pekara – pričala je Brena o takozvanom proročanstvu slepe bugarske proročice
Čuvena bugarska slepa proročica Baba Vanga predvidela je davno Lepoj Breni da će imati, kako je pevačica rekla, “kuću u kojoj će biti mnogo pevača”, ali i da će se udati za čoveka u belom.
– Živećete u skladnom braku, ali samo ako ne izabereš supruga stranca – citirala je svojevremeno Brena Vangine reči i nastavila:

– Prvo što mi je palo na pamet je da će to biti neki doktor, jer je moj otac bio medicinski radnik, pa sam to dovela u vezu.

Belo odelo, bela uniforma… – Nisam bila preterano oduševljena, jer nisam mogla da zamislim da putujem po svetu, a on

radi u nekoj bolnici. Kasnije sam shvatila da “beli sport”, tenis, ima belu uniformu – ispričala je Brena u nekoliko navrata

, iako baš i nije delovala uverljivo priča da je Vanga znala da se tenis naziva “belim sportom”. Zato, mnogi su pomislili da bi moglo značiti da se Breni ovo proročanstvo još nije ispunilo.

Supruga Slobodana Bobu Živojinovića upoznala je na premijeri svog filma “Hajde da se volimo”. Ponovo se setila reči najpoznatije svetske proročice. Upoznala je ljubav svog života.

– Mislila sam da ću naleteti na nekog lekara ili, možda, čak pekara, a pojavio se teniser u belom kompletu – rekla je Brena

Nastavite čitati
Reklama
Ostavite komentar

Medion.ba

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Vijesti

Facebook
Popularno

>