Povežite se s nama

Vijesti

Ispovijest djevojčice koju je brutalno PRETUKLA tinejdžerka: “Uradila je to iz HIRA, odlučila da se malo IŽIVLJAVA”

Napala me je jer je vidjela da je jača od mene jer je starija. Pomislila je hajde da se iživljavam onda malo.

 Ovako je svojim prijateljima prepričala užasan incident devojčica M. M. (13), koju je u beogradskom naselju Žarkovo, brutalno pretukla tinejdžerka M. G.

Snimak ovog incidenta ubrzo je osvanuo na internetu i počeo da kruži društvenim mrežama.

Uznemiravajući snimak na kojem se vidi kako jedna tinejdžerka tuče drugu pre dva dana pojavio se na „jutjubu“. Kako se na snimku može vidjeti, starija devojka brutalno udara trinaestogodišnju djevojčicu koja pokušava da se odbrani riječima i da ode, dok njihovi vršnjaci stoje okolo i snimaju ovaj užasavajući događaj!, piše Blic.rs.

Kako saznajemo, snimak je nastao prošle srijede oko 19 sati na terenima iza Osnovne škole „Ljuba Nenadović“ u Žarkovu.

Napadačica M. G. (16), učenica prvog razreda Hemijsko prehrambene tehnološke škole na Banovom brdu, otišla je u večernjim satima prošle srede do osmoljetke koju pohađa M. M. (13) i napala je na terenima u prisustvu mnoge djece.

– Šta nećeš? Ustani gore! Ostavi taj telefon! – vikala je starija djevojčica na mlađu dok je ova ležala na podu i pokušavala da je urazumi govoreći joj: „Pusti me“.

Kako su nam ispričali đaci iz Hemijske škole, u pitanju je problematična djevojka.

–  Njeni su roditelji razvedeni i oduvijek je bila agresivna. Problematična je bila još u osnovnoj školi – kažu poznanici nasilne devojke.

Napadnuta M. M. prijateljicama je, navodno, ispričala da ne postoji razlog za ovaj napad, kao i da ju je srednjoškolka uradila to „iz hira“.

– Napala me je jer je vidjela da je jača od mene jer je starija, u smislu hajde da se iživljavam onda malo – ispričala je M. M. svojoj drugarici.

Nastavila je da dolazi na časove, sve do pre nekoliko dana kada je ova stravična scena počela da kruži društvenim mrežama.

– Imala je otisak od udarca na licu, ali ko god da je pitao šta joj je to, odgovorila bi da je pala. Nije prijavila to ni razrednom stjarešini niti je rekla majci. Tek pre dva dana smo otkrili šta je u pitanju i od tada devojčica ne ide na nastavu – kažu u OŠ „Ljuba Nenadović“.

Pokušala da se ubije

Da stvar bude još gora, djevojčica koja je tukla mlađu maloljetnicu pokušala je da sebi oduzme život nakon što se u javnosti pojavio snimak napada.

Ona je popila lijekove, isekla vene i zatim stala na ivicu terase na trećem spratu gde živi sa majkom. Kako su nam ispričali stanari zgrade, ona majku nije želela da pusti u stan i prijetila je da će skočiti ukoliko ona razvali vrata.

Na licu mjesta bili su i policija, Hitna pomoć i vatrogasci, a tinejdžerka je odustala od samopovređivanja tek nakon razgovora sa policijom.

Djeca snimala scenu nasilja

Ovu stravičnu scenu, koja se u večernjim satima odigrava na terenu, snimala su prisutna djeca, koja su se tek kada je situacija izmakla kontroli, umješala i pokušala da smire nasilnu djevojčicu. Djeca koja su snimala i posmatrala cijelu scenu, pokušavala su riječima da urazume nasilnicu, ali kako su primjetili da se ona još više osilila, prišli su i prekinuli snimak kako bi intervenisali. Međutim, tek kad je stvar izmakla kontroli, a nesrećna djevojčica završila u modricama i povredama.

Nastavite čitati
Reklama
Ostavite komentar

Medion.ba

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Vijesti

Facebook
Popularno

>