Povežite se s nama

Vijesti

MEDO SAKIĆ NIJE DOŠAO NA OČEVU DŽENAZU: Sinana sin izdao i poslije smrti!

Medo Sakić, sin Sinana Sakića iz prvog braka, nije došao na dženazu svog oca, sa kojim nije u dobrim odnosima posljednjih godina, saznaje Kurir.

Na dan kada je legendarni pjevač ispraćen na vječni počinak, sve oči javnosti, ali i brojnih novinara, bile su uprte u njegovog nasljednika Rašida Sakića, koji je 12 godina bio na robiji zbog ubistva čovjeka, zbog čega nije bio u dobrim odnosima sa ocem. Sinan je više put govorio kako ga ne posjećuje u zatvoru i da mu sve to teško pada, ali po svoj prilici njih dvojica su izgladili odnose posljednjih mjesec dana Sakićevog života, pa je Rašid prisustvovao očevom posljednjem ispraćaju.

Jedini od Sinanove djece koji nije došao na sahranu jeste Medo, njegov najstariji sin, niti se njegovo ime nalazi na umrlici među ostalim ožalošćenim članovima porodice. U želji da saznamo zbog čega nije došao na sahranu svog oca, kao i da li je u sukobu sa najbližim rođacima, pozvali smo Medu Sakića, koji nam je samouvjereno tvrdio kako je sve vrijeme stajao pored sanduka i da su tu fotografiju objavile čak i novine.

– Nisu vam dobre informacije, ja sam bio. U novinama je izašla moja slika, stojim pored sanduka na groblju. Evo, sad se spremam da idem na groblje, znate, danas je drugi dan od sahrane i porodica ide na grob pokojnika – rekao nam je Sakić.

E kipa Kurira, koja je u ponedjeljak prisustvovala Sinanovoj dženazi, čula je komentare prisutnih koji su govorili o tome kako ne mogu da vjeruju da se njegov najstariji sin nije udostojio da dođe ocu na sahranu, bez obzira na to što nisu govorili. Čuli smo i kada je jedan porodični prijatelj rekao: – Medo je izdao Sinana i poslije njegove smrti.

U intervjuu koji je Sakićeva kćerka dala jesenas detaljno je objasnila zbog čega je njen otac u zavadi sa sinom iz prvog braka. Đulkica je ispričala da Medo nije došao u posjetu Sinanu dok je bio u bolnici u Tuzli krajem prošle godine, iako živi u tom gradu sa porodicom. Inače, kako Kurir saznaje, pjevač je sinu kupio stan u tom gradu prije dosta godina, ali Medo se nije udostojio da ga posjeti u bolnici koja je udaljena samo trista metara!

– Medo nije obilazio tatu u bolnici i zbog toga ne želim više da ga vidim u životu. Nije ga obilazio, ali su mi rekli da je bio u bolnici dok je tata tu bio. I kada sam jednog doktora pitala da li je Medo bio u bolnici, on mi je rekao da jeste, ali zbog toga što tetka njegove supruge leži u bolnici. Dakle, došao je zbog tamo neke suprugine tetke, a ne zbog oca. Bila sam mnogo ljuta jer Sinan nije to zaslužio. Sve mu je bio dao, a posebno mama, koja je više vukla na Medinu stranu – rekla je Sinanova kćerka, napominjući da se porodica Sakić posljednji put posvađala sa Medom kada je on ukrao pjesme od svog oca.

– Medo nam je nekako svima pravio probleme u životu, ali sam prva bila koja je uvijek pokušavala da sve to izgladi. Posljednji put kada su se pomirili, ja sam ih pomirila jer sam željela da svi opet budemo zajedno. Da bi nakon toga Medo jednostavno uzeo kompletno pripremljen Sinanov album i snimio ga i u javnosti prezentirao da je njegov. Sinan mu to nije dozvolio. On je s tim nekim tekstopiscem sve radio Sinanu iza leđa. Tata je nakon toga bio jako, jako razočaran. Pa, kada se sluša taj Medin album, u pozadini svake pjesme može se čuti i Sinanov glas – rekla je Đulkica.

(Kurir)

Nastavite čitati
Reklama
Ostavite komentar

Medion.ba

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gradovi4 sedmice prije

Kristijan Golubovic se oglasio iz zatvora-Ivan Mitrovic Biza i taj neki Cufta su za mene anonimusu ali ako zele da ih bijem..Tuci cu ih (VIDEO)

Banja Luka4 sedmice prije

Milorad Dodik-Dzamije treba sve srusiti u Republici Srpskoj nama Srbima smeta ezan koji se cuje u 5 ujutro.Postujem ja to ali neka ga nose sebi (VIDEO)

Bijeljina3 sedmice prije

Srbija krivi Ramiza Delalica cela za pocetak rata u Bosni.On je dolio vatru na ulje on je jedini krivac rata u BIH pogledajte kako je Ramiz likvidirao Srpskog svata i ranio popa (VIDEO)

Mostar4 sedmice prije

Slucajni prolaznik plaže napao turiste, Ovdje se neces okupat dok sam ja ziv past ce mrtva glava ja sam se za ovo borijo bolan ali nije očekivao ovakav epilog (VIDEO)

Banja Luka4 sedmice prije

Dodik najavio rat i izvrijedjao Muslimane Hodza iz Dzamije Arlauce ne mogu da spavam ja to necu “Republika Srpska i Srbija će uskoro biti jedna država!”Bosna je najveca laz sto postoji i ja je ne volim i ne mogu pogledati ocima (VIDEO)

Trebinje3 sedmice prije

Dok ljudi na Balkanu Umiru od Gladi Krusevacki Don Ivan Mitrovic Distrojer pali novcanice od 100 Eura i izaziva Kristijana na fer borbu a nudi mu i pare (VIDEO)

Mostar3 sedmice prije

Putin odobrio zakon: Žena ima pravo da ubije čoveka koji ju je silovao!

Mostar3 sedmice prije

Njemu niko ne smije na crtu: Ovo je najjači čovjek na svijetu.Mcgregor ga se plasi a i Kristijan Golubovic (video)

Bihać3 sedmice prije

I Dejvid Koperfild mu zavidi Mađioničar iz Tešnja osvaja svijet : Tragični životni put ga nije spriječio da napravi čudo!

Tuzla3 sedmice prije

Nevjerovatno-Ivan Mitrovic iz Krusevca polomio tri crijepa jednim udarcem i porucio Veljko Raznatovic Kristijan Golubovic polomit cu i vas ovako (VIDEO)

Vijesti

Bosna i Hercegovina2 dana prije

Životna priča Edina Džeke: U ratnom Sarajevu se kacio za tramvaje nekad nije jeo po 3 dana naučio je preživljavati, a milijuni i slava nisu ga promijenili

Kada najpoznatiji bosanskohercegovački nogometaš Edin Džeko jednog dana završi igračku karijeru, njegova životna priča i put prema statusu rimskog imperatora...

Vijesti2 dana prije

Arapski Emirati na nogama.Fikret Čaušević iz Bihaća: napravio motor koji ide na jestivo ulje.Porucio BIH ce biti jaca od Njemacke i Svicarske sa mojim patentom (VIDEO)

Fikret Čaušević iz Bihaća već tri godine umjesto nafte u svog Mercedesa sipa obično jestivo ulje. Ideju o alternativnom rješenjau...

Biznis i ekonomija7 dana prije

Izabrali putnici: Bosna i Hercegovina proglasena najljepšom zemljom u Europi.A Vrelo Bosne i Stari Most najposjecenije

Da se Hrvatska može pohvaliti prelijepim krajolicima, prepoznali su i čitatelji portala Roughguides.com. Kako bi proslavili izdavanje svog vodiča “Rough...

Vijesti1 sedmica prije

Divljaju, pretječu na punoj liniji, voze kroz crveno i 200 kilometara na sat

Na uglavnom lošim i nepreglednim bh. saobraćajnicama, koje su rizične i onda kada se vozi 60 kilometara na sat, redovno...

Vijesti1 sedmica prije

PRIŠAO JE I PLJUNUO ADVOKATA U LICE, DVIJE NEDJELJE POSLIJE JE UBIJEN! Otkriveno šta se dogodilo u voždovačkom kafiću 15 dana prije LIKVIDACIJE!

Dvije nedjelje prije ubistva, pripadnici kavačkog kriminalnog klana ozbiljno su zaprijetili advokatu Dragoslavu Miši Ognjanoviću (57) nakon slučajnog susreta u...

Facebook
Popularno

>