Povežite se s nama

Vijesti

ŠEFIKA JE IZETU POMIJERALA PAMET: A sad otkriven razlog zašto je IZBAČENA iz serije Lud, zbunjen, normalan!

Serija “Lud, zbunjen, normalan” više se ne snima, ali je i dalje mega popularna. Region je obožavao humorističku seriju, ali sada u javnosti polako izlaze na površinu.

Nedavno je objavljeno da je Dino Mehmeda Mujkić izbačen iz serije jer se nisu mogli dogovoriti oko honorara i scenarija, a iz istog razloga, set je napustila i Šefika.

Jasna Žalica je fantastično dala život Šefiki koja je bila jedna od zaštitnih lica prve i druge sezone. Izbačena je zbog novca jer je tražila nešto bolji honorar.

Iz istog razloga seriju je napustilo još nekoliko prepoznatljivih glumaca. Žalica je procijenila da je njena uloga suviše potcijenjena i da je njen honorar nedovoljno dobar zbog poniženja koja trpi u seriji.


(I on je napustio seriju jer nije bio zadovoljan honorarom)

Inače, kako su mediji nedavno pisali, životne okolnosti navele su Jasnu da promijeni način života. Ona je, kako sama kaže, do prije tri godine bila maneken nezdravog života, ali danas to nije tako.

“Nažalost, sve dođe na naplatu, pa tako i taj moj hedonistički pristup životu. Sada, uz obaveznu terapiju injekcija i lijekova, ne trošim cigarete, niti mogu boraviti u zagušljivim prostorima, imam propisan režim ishrane i obavezne fizičke aktivnosti koje su u poređenju s onim šta sam mogla ranije, kao dječja igra u obdaništu. Ukratko, zdrav način života je još jedini način koji mi je preostao i upražnjavam ga, zahvalna na toj mogućnosti”, rekla je Žalica.

(Kurir)

Nastavite čitati
Reklama
Ostavite komentar

Medion.ba

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Vijesti

Facebook
Popularno

>