Povežite se s nama

Magazin

KAD JE MOGAO NJU, ŠTO NE BI I MENE! Jutro nakon SKANDALOZNE SVAĐE Luna ogorčena na Slobu: Uništio mi je sve! Ali, mama je sinoć bila ponosna na mene! (VIDEO)

Prethodne noći, Luna Đogani je doživjela potpuno nervno rastrojstvo, pa je lomila namještaj u pabu, a obezbjeđenje je jedva uspjelo da je umiri. Ovakav ishod uslijedio je nakon što je njen dečko, Sloba Radanović noć proveo sa suprugom, Kristinom Kockar, u hotelu daleko od Zadruge, gdje su proslavili godišnjicu braka.

Đoganijeva i pjevač su sinoć definitivno završili svoju vezu, a ovog jutra Luna je svojim cimerima prepričavala događaje koji su je toliko povrijedili i izbacili iz kolosijeka.

– Ono što je uradio njoj, to je sada uradio i tebi – prokomentarisala je Zorica Marković.

– Kad je nju mogao da s*ebe, što ne bi mogao mene. Stvarno mislim da mi je uništio sve. I poslije svega toga, on meni kaže da je završio sa mnom. Posle svega što je uradio, i meni i njoj – pričala je Luna.

Podsjetimo, Zorica je u početku otvoreno bila na Kijinoj strani, ali je ovoga puta podržala Đoganijevu kojoj je poručila da treba da se kloni Slobe i da voli samo sebe.

Pored Markovićeve, uz Lunu su bili i Miljana Kulić kao i Bane Čolak, koji je blogerku sve vrijeme stiskao i grlio.

– Anabela bi me sad ubila. Kad izađem napolje, ima takvu lekciju da mi održi. Pakao je zbog mene preživjela. Mama je sinoć bila ponosna na mene, samo mi je zbog toga krivo. Mnogo mi je bilo lijepo, i onda sam, budala, prišla njemu. On je mene kao čovjek razočarao. Najviše bi volio da bude sa obe, da budemo svi troje zajedno – komentarisala je Luna.

Luna se žalila da joj teško pada što je Radanović zaboravio sve trenutke koje su proveli zajedno posljednjih osam mjeseci, a Zorica ju je podsjetila da je pjevač “bacio niz vetar” pet godina provedenih sa Kristinom.

Kompletan razgovor Lune sa svojim cimerima pogledajte u snimku ispod:

(Pink.rs)

Nastavite čitati
Reklama
Ostavite komentar

Medion.ba

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Vijesti

Facebook
Popularno

>