Povežite se s nama

Magazin

U REDU, JA SAM MUŠKA SPONZORUŠA: Sloba poludio zbog Kijine izjave: Materijalno sam bolje obezbijeđena od Lune! (VIDEO)

Prethodne noći su najpoznatiji supružnici u Srbiji, Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović vodili višečasovni razgovor u hotelu van Zadruge. Oni su ovaj ustupak dobili od Velikog šefa kako bi proslavili godišnjicu svog braka.

Radanović i Kristina su pokrenuli mnoge teme, a svađe i pomirenja su se neprestano smjenjivali.

-Mi smo se posvađali i kad sam ja htio da vozim moju majku u banju. Ona tebe nikad nije uvrijedila, nikad ti ružnu riječ nije rekla. I tvoja mama i ja smo imali mnogo žustih razgovora. Ti šta god si uradila za mene, prebacila si mi – rekao je Sloba razjareno.

Pjevač je pridikovao svojoj supruzi jer pored njega nije bila raspoložena kao što je sada, u Bijeloj kući.

– Živjela si sa mnom pa nikad nisi bila vesela, nisi htjela u šetnju, nisi htjela da ideš na trening sa mnom, a sad radiš čučnjeve – rekao je Radanović.

– Bila sam nesrećna. Radila sam posao koji nisam voljela. Uvijek sam trčala za Beograd kad sam imala slobodan dan. Nisi se borio za život koliko sam se ja borila. Ti se nisi borio ni za svoj posao – pokušala je da objasni situaciju Kockareva.

Kija je nakon ovoga nastavila priču o Radanovićevom karakteru. Kristina je naglasila da njen suprug ima kompleks da ona ne postane poznatija od njega.

– Ti imaš kompleks da kažeš da sam ja tebi pomogla. Vidjeli smo na Zadrugoviziji. Ti bi crk'o da ja postanem poznata, da budem neka pjevačica ili tako nešto. Ti bi crk'o! Vidjela sam na toj Zadrugoviziji – navela je Kija.

Sloba se prisjetio i jedne situacije iz Bijele kuće koja mu je posebno zasmetala, a tiče se njegove djevojke, Lune Đogani.

– Jednog dana si rekla da sam ja sa Lunom iz materijalnih razloga ali da si ti ipak bogatija – rekao je Sloba.

– Naravno da sam se sprdala sa tim. U principu, jeste, materijalno sam bolje obezbijeđena od nje. Oduvijek, i te kako – bila je jasna Kristina.

Radanović je nakon ove izjave ostao bez volje pa nije produbljivao svađu već se složio sa njenom konstatacijom.

– Ok, ja sam muška sponzoruša – rekao je Sloba snuždeno.

Detljanije o svemu pogledajte u snimku ispod:

(Pink.rs)

Nastavite čitati
Reklama
Ostavite komentar

Medion.ba

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Vijesti

Facebook
Popularno

>