Povežite se s nama

Magazin

AKO IM OTPJEVAŠ NEŠTO LIJEPO, PAPAGAJI ĆE PRESTATI DA TI DOSAĐUJU: Miljana kod Drveta mudrosti NAPRAVILA ŠOU, a onda je ŽESTOKO OPLELA PO MARKU! (VIDEO)

Miljana Kulić je zajedno sa Markom Miljkovićem, Lepim Mićom i Macom Diskrecijom išla u kupovinu namirnica. Kako se spekulisalo, Mića i Maca imali su žestoku svađu u kombiju, a ni Miljana i Marko nisu bili izuzetak.

Drvo mudrosti je saznalo za sve što se u tom trenutku dešavalo, pa je pozvalo Miljanu na razgovor. Drvce ju je odmah upitalo šta se dogodilo i zbog čega ona ima sve češće konflikte sa ovim takmičarem.

– Konstantne svađe između Marka i mene. Počeo je u kombiju da me napada, pričao je sa Mićom i Macom, tj. sam sa sobom, jer ga niko nije ni slušao. U smislu, osam mjeseci mi je bilo dosadno dok Miljana nije došla. Ona je kao inspirativna za svađu. On je totalno nebitan i na planeti, kamoli u rijalitiju. Vrijeđao me, govorio da imam hepatitis i herpes. On to sve radi samo da bi ostao u rijalitiju. Žao mi je što nebitnim ljudima dajem prostora i vremena, nikako da ispravim tu grešku. Da mi nije bio toliko drag i da ga nisam voljela, gledala sam ga ko starijeg brata. Evo kako mi se vratilo, sva dobrota mi se obila u glavu. kad sam shvatila da je ološ i da je počeo da igra igru sada ću ološe gaziti do kraja ovih 15 dana. A i znam, svakako znam da će u finalu biti 25. Smiješan je, providan je. Možeš misliti, Drvence, daj nekome vlast u ruke vidjećeš kakav je. On kada je bio vođa Milanu nije dao budžet, kao ni meni. On je bio u čudu kad sam ja njemu davala veći bez obzira na sve loše što smo imali. Marko Čupavko, tupavko, prevrtljivko i tako dalje… Jao, mnogo mi smetaju ovi papagaji – rekla je Miljana.

Ukućanka je nekoliko puta ponovila da joj buka koju prave papagaji izuzetno smeta, a Drvce je pokušalo da riješi i taj problem: Miljana, ukoliko ti smetaju papagaji, oni će prestati da ti dosađuju ako im nešto lijepo otpjevaš.

Miljana je odlučila da to učini odmah, pa im je otpjevala pjesmu ,,Isplači se, otvori dušu”. Kada je završila sa svojim izvođenjem ona je bila iznenađena što su se papagaji zaista utišali.

– Imala sam papagaja Miška i on je uginuo, tako da od tad ne mogu da se igram sa drugim papagajima, osjećam se da ako bih imala drugog ja bih izdala mog Miška – priznala je Miljana.

Kako je izgledala ova zanimljiva situacija pogledajte u klipu ispod:

(Pink.rs)

Nastavite čitati
Reklama
Ostavite komentar

Medion.ba

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Vijesti

Facebook
Popularno

>