Povežite se s nama

Vijesti

KIJA I SLOBA SE VRATILI U ZADRUGU: Čim je kročio na imanje, Radanović MOLIO LUNU da uradi OVO! (VIDEO)

Sinoć je u toku izbora potrčka voditeljka Katarina Nikolić obavijestila Slobodana Radanovića i Kristinu Kockar da je vrijeme da napuste najgledaniji rijaliti program “Zadruga” kako bi se uputili na mjesto gdje će proslaviti godišnjicu.

Ovo je najteže palo Luni Đogani, koja je noć provela sama u pabu, sa peškirom preko glave. Radanović i njegova supruga koju je prevario sa blogerkom, godinu dana svog braka slavili su u hotelu.

Kija i Sloba su imali romantičnu večeru, a noćas su igrali i igru istine u toku koje su se čak i posvađali. Jutro nakon godišnjice, dočekao ih je doručak u toku kojeg je Kristina zapitala Slobu da li želi da ona promijeni prezime u Radanović.

Takođe jutros je u hotelu Kija izjavila suprugu kako joj je žao što su se svađali, ali se i raspitivala gdje će on živjeti kada izađu iz “Zadruge”, odgovor na ovo pitanje nije dobila jer Sloba, kako je rekao, još uvijek ne zna gdje će živjeti.

Nakon svega došlo je vrijeme da se ovi ukućani vrate u Bijelu kuću. Kada su stigli u “Zadrugu” zadrugari su odmah tražili od svojih cimera da im ispričaju sve detalje protekle noći.

– E bilo je top! Nismo bili u bioskopu. Bili su u hotelu, večerali, imali masažu. Onda su nam poslali pismo da igramo igru istine, pa smo se posvađali! Nije bilo s*ksa! Kamere su sve snimale – pričala je Kija cimerima.

Sloba je odmah otišao u spavaću sobu kako bi vidio svoju djevojku Lunu Đogani, ali ona nije bila tamo, već je ležala u pabu.

– Šta radiš ovde? – upitao je Sloba Lunu.

– Boli me stomak – odgovorila je Luna.

– Vrati se u krevet, molim te! – pričao je Radanović.

Slobodan Radanović je zatim izašao iz paba i ostavio djevojku da odmara, dok je Kristina Kockar nastavljala da priča zadrugarima kako je provela prošlu noć sa suprugom u hotelu. U video-prilozima ispod pogledajte kako je sve izgledalo.

(Pink.rs)

Nastavite čitati
Reklama
Ostavite komentar

Medion.ba

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Vijesti

Facebook
Popularno

>