Povežite se s nama

Zvijezde i tračevi

SJETILA SE NAJSRETNIJEG DANA: Kija dan prije godišnjice braka ISPRIČALA SVE DETALJE SVADBE SA SLOBOM! (VIDEO)

Kristina Kockar u razgovoru sa Sarom Reljić u dvorištu danas se prisjetila svadbe sa svojim suprugom Slobodanom Radanovićem koji ju je prevario u najpopularnijem rijaliti programu, “Zadruzi”, sa Lunom Đogani.

Kija je odmah ispričala Sari da je svadbu pravila u restoranu koji se nalazi van Zrenjanina. Kockareva je rekla da na tom mjestu ima mnogo šume, mostić i cvijeće, a upravo se zbog tog ambijenta odlučila da na ovom mjestu pravi vjenčanje.

– Ja sam sve to organizovala iz Abu Dabija. Fenomenalno bilo! Imali smo na drvetu kanap i kupila sam sto onih štipaljki, pa srce ono bijelo od drveta. I moj brat je donio iz Holandije onaj aparat što slika odmah i onda smo kačili slike na to. Stvarno je bila kul svadba. Hrana je bila švedski sto, čorba nije bila, uglavnom je bilo hrane više nego što je trebalo i ja nisam dozvolila da se donese torta. Ja sam naručila tortu za 150 ljudi, ljudi su išli po pet puta da jedu tortu – pričala je Kija.

– Htjela sam sve da bude skladno, estetski, lijepo da izgleda. Ja sam ubacila pjesme na spisak koje su iz naše mladosti, pjesme našeg društva, pjesme koje Slobodan i ja slušamo – dodala je Kija.

Koje je još detalje iznijela Kristina Kockar kada je u pitanju njena svadba sa Slobodanom Radanovićem, kao i kako je sve izgledalo, pogledajte u video-prilogu koji se nalazi ispod:

(Pink.rs)

Nastavite čitati
Reklama
Ostavite komentar

Medion.ba

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Vijesti

Facebook
Popularno

>