Povežite se s nama

Zvijezde i tračevi

DA LI UŽIVAŠ ŠTO UZIMAŠ OŽENJENE MUŠKARCE? Jelena Krunić nikad surovija prema Luni Đogani! (VIDEO)

Jelena Krunić danas je imala i pitanje za Lunu Đogani koja je u vezi sa oženjenim zadrugarom Slobodanom Radanovićem. Blogerka je nakon njenog pitanja ostala prilično iznenađena, jer nije očekivala da će je Jelena ovakvo nešto pitati.

– Kako možeš da porediš da si nešto gradila osam mjeseci naspram braka i crkvenog vjenčanja koje je Kija imala sa Slobodanom? I pet godina. Da li uživaš što uzimaš muškarce oženjene ili zauzete? – bila je bez dlake na jeziku Jelena Krunić.

Luna je odmah ustala i rekla da je primijetila da se Jelena Krunić mnogo promijenila otkad je napustila najgledaniji rijaliti program, “Zadrugu”, kao i da njih dvije nikada pod krovom Bijele kuće nisu imale probleme u komunikaciji.

– Ona je mene i podržavala. Govorila da ga čuvam, da se ne svađam sa njim, da ne odustajem od njega. Ne mogu da poredim, ja sam prva koja govori da ne može da se poredi. Meni je ovo jedina ljubav koju sam imala u životu, ovo ostalo ne može da se poredi. Za mene je Sloba nešto posebno bio i ostalo. Smatram da je jako dobar čovjek i zato me boli sve ovo što se ovako desilo – pričala je Luna i dodala:

– Poenta priče je što ja mislim da ja nisam ni svjesna šta se ovde desilo. Ja sam tek svjesna kada dođe sitaucija, tipa, evo, sutra je njihova godišnjica braka i treba to da proslave, kada idu u Amidži, kada se desilo to Kristini što se desilo… Ja sam tek u tim sitaucijama svjesna. Ja sam se ljubila sa njim, a on je sa drugom ženom, ali ne uzimam muškarce. Ovo je nešto što nisam planirala, ali nešto što nisam mogla da sakrijem i da kontrolišem. Da nisam imala povratnu reakciju ne bi se sigurno ništa desilo – izjavila je blogerka.

Kratak komentar imao je i Slobodan Radanović, koji je rekao da od Jelene Krunić može svašta da očekuje i da ga nije iznenadilo pitanje koje je dobila njegova djevojka Luna Đogani.

(Pink.rs)

Nastavite čitati
Reklama
Ostavite komentar

Medion.ba

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Vijesti

Facebook
Popularno

>