Povežite se s nama

Zvijezde i tračevi

SAMO DAN NAKON VJERIDBE MIKI JE NADEŽDI SRUŠIO SVE NADE: Ispao je nečovjek prema njoj!

Miki Đuričić i Nadežda Biljić započeli su svoju ljubavnu romansu u Zadruzi, a pred kamerama su imali strastvene odnose u krevetu.

Iako niko nije očekivao da će se među njima nešto više od toga dogoditi, oni su jedno drugom priznali da su zaljubljeni, a kada je Veliki šef predložio njihovu vjeridbu, oni su na to vrlo rado pristali.

Mladenci su bili vrlo srećni, a tokom svog boravka u najgledanijem rijalitiju učesnici ne broje nijednu svađu, što i jeste bilo za svaku pohvalu.

Miki je u par navrata priznao da mu je Nadežda veoma draga, a obrazložio je i zbog čega mu je toliko prirasla za srce.

“Ja ne znam da li je relano oženiti glupu ženu. Ti si velika budala, ti i ja smo različiti, nikad nisam imao takvu djevojku. Ono što niko nikad ne bi priznao ti si došla i sve što ti dođe ti ispričaš, a svi samo hoće da izvuku iz tebe nešto što ih zanima. Ja ne znam, možda će ovo da potraje 2 -3 mjeseca i kud koji mili moji, biće sve po starom”, rekao je, između ostalog Miki.

Takmičar je često savjetuje što Nadeždi izuzetno prija, a nijednu njegovu riječ ne uzima za zlo, jer je svjesna da joj njen vjerenik želi samo najbolje.

(Kurir)

Nastavite čitati
Reklama
Ostavite komentar

Medion.ba

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Vijesti

Facebook
Popularno

>