Povežite se s nama

Magazin

Ceca pjevala kralju tekstila iz Novog Pazara, zavrtjeće vam se u glavi kad čujete koliko love je dobila za sat vremena! (FOTO)

Folk pjevačica Ceca Ražnatović bila je glavna zvijezda na otvaranju luksuznog hotela u Novom Pazaru, a došla je na poziv kralja tekstila Halila Emrovića, vlasnika ovog kompleksa, koji je glamuroznom zabavom želio da ozvaniči početak rada.

Biznismen nije žalio para, pa je Ražnatovićki za samo sat vremena nastupa platio čak 30.000 eura. Inače, ovo je prvi put da Ceca nastupi u Pazaru otkako je njen muž Željko Ražnatović ubijen prije 18 godina.

Njen dolazak držao se u strogoj tajnosti, a obezbjeđenje je bilo na najvišem nivou.

– Ceca je u kompleks stigla oko 21 sat. Doveo ju je njen i Halilov zajednički prijatelj. Zbog Cece je grad bio pod jakim snagama obezbjeđenja. Nekoliko ljudi je znalo da će ona da nastupi, pa su se zvanice iznenadile kada je bend počeo da svira njene pjesme, a ona se baš u tom trenutku pojavila na vratima. Dočekao ju je vlasnik hotela sa članovima porodice. Ceca se srdačno pozdravila sa njima i odmah se latila mikrofona. Bila je odlično raspoložena i nije skidala osmijeh sa lica – kaže izvor koji je prisustvovao događaju.

On kaže da je na gala proslavi bio i gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac, narodni poslanik Srpske napredne stranke Nikola Jolović, kao i direktor novopazarske bolnice Mirsad Đerlek.

– Ceca je pjevala biznismenima, političarima, privrednicima, gradonačelniku, direktorima… Fotografisanje je bilo zabranjeno. Sve je bilo na vrhunskom nivou i oduševili su se kako je Ceca zagrijala atmosferu – kaže izvor.

Pored Cece na ovom događaju nastupila je i Jana Todorović.

– Ona je tek napravila haos. Čim je počela da pjeva dovela je atmosferu do usijanja. Svi su igrali i pjevali uz njene hitove. Ceca se odmah posle nastupa vratila za Beograd, dok je Jana do zore zabavljala zvanice – završava izvor.

(Telegraf.rs)

Nastavite čitati
Reklama
Ostavite komentar

Medion.ba

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Vijesti

Facebook
Popularno

>