Povežite se s nama

Zabava

Muškarac rođen u ovom znaku se najteže odlučuje za brak

Oni nikada neće reći “uzimam”: Muškarci rođeni u ovom znaku se najteže odlučuje za brak.

Mnogi muškarci se teško odlučuju za brak, a na njihovu spremnost da uplove u ovu zajednicu može utjecati i horoskopski znak.

Blizanci

Šarmantni i skloni flertu, Blizanci nemaju problem s privlačenjem pažnje suprotnog spola. Oni su inteligentni, veoma komunikativni i kreativni, a njihovi brojni interesi i svestranost intrigiraju mnoge. Pripadnici ovog znaka imaju veoma visoke standarde kada je suprotni spol u pitanju, a zainteresirat će ga svestrana osoba koja će imati mnogo razumijevanja za njegov način života, pa i povremene flertove. Blizanci brak često doživljavaju kao sputavanje.

Strijelac

Strijelac obožava slobodu, i upravo je to razlog zašto često bježi od braka. Oni žele ljubav na duge staze, bilo da je riječ o prijateljstvu ili emotivnoj vezi, ali bez ikakve vrste ograničavanja koja bi ga ukrotila. Izuzetno je nježan u vezi, njegova će partnerica dobivati punu pažnju, a veoma mu se dopadaju jake i nezavisne žene.

Vodenjak

Koliko god maštali o sigurnoj luci, muškarci rođeni u znaku Vodenjaka su zapravo individualci. Sloboda i neovisnost su mu veoma bitni, pa kada u ljubavnoj vezi osjeti bilo kakvu vrstu pritiska, počet će se postepeno udaljavati. S obzirom da je veoma šartmantan, u životu ima mnogo veza. Ipak, kada zavoli i u potpunosti se preda, spreman je svu pažnju pokloniti svojoj izabranici. Drugo je pitanje koliko će to potrajati, piše B92.

Nastavite čitati
Reklama
Ostavite komentar

Medion.ba

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Vijesti

Facebook
Popularno

>