Povežite se s nama

Magazin

PROGRAM PREKINUT: Mina STRAVIČNO NAPALA trudnu Miljanu i NJENO DIJETE! Sloba takođe nasrnuo – OVO JE UŽAS!

Mina Vrbaški je danas zajedno sa Miljanom Kulić i Macom Diskrecijom išla u kupovinu. Kada su se vratile iz šopinga nastao je pravi haos.

Zorica Marković je bila iznervirana što nije dobila kafu, pa je počela da viče na Minu, a Sloba Radanović je skočio u njenu odbranu. Njih tri su kupovale za određenu grupu ljudi za koje su dobile spisak, a pjevačica je bila jedna od onih kojoj niko od njih ništa nije nabavio, iako je poslala novac. Ona je zbog toga riješila svima da se osveti.

– Zašto meni ništa nije kupljeno? – ušla je bijesna Zorica u pab.

– Djevojka tebi nije kupovala, nego Maca i Miljana – branio je Sloba Minu.

– Ćuti ti bis*ksualcu, balvanu, konju, slonu! Odje*i ti majmune! Pobacaću vam sve svima – bila je bijesna Zorica.

Kako su svi bili pod pritiskom od nastale situacije, tako revoltirana, Mina je došla u konflikt sa trudnom Miljanom Kulić. Svađa se nastavila zbog para i kupovine, a sve počelo zbog toga što je Miljana uvrijeđena jer je potrčko, a do sada se navikla da bude vođa.

Kako Mina Vrbaški nije blage naravi, ona ovo ponašanje Kulićevoj nije htjela da toleriše! Ubrzo je došlo i do čupanja za kosu, a Mina je izjavila:

– Crknućeš i ti, i to što imaš – aludirajući na dijete u Miljani.

Program je ubrzo prekinut, ali ne i konflikt. Šta će se dalje dešavati ostaje nam da saznamo, a ni diskvalifikacije nisu isključene. Svi se nadaju da će emitovanje “Zadruge” nadalje biti bez problema s obzirom da je produkcija ovakve scene počela da bluruje, kao što je malo prije uradila. Ovo pogledajte na snimku (premotajte na 40:35):

(Srbija Danas)

Nastavite čitati
Reklama
Ostavite komentar

Medion.ba

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Vijesti

Facebook
Popularno

>