Povežite se s nama

Zabava

ONI MISLE SAMO NA SEBE: Otkrivamo najsebičnije horoskopske znakove!

Nezgodna stvar s ovom osobinom je to što ljudi koji je češće pokazuju zbog svoje sebične prirode nisu u stanju da vide u čemu griješe. Iz njihove perspektive problem je u svima ostalima, a ne u njima, pa nije loše ponekad promijeniti perspektivu ili proširiti pogled informacijama spolja.

Možda će vam biti lakše da prihvatite to ako dio krivice možete da svalite na zvijezde, a kad prihvatite ono što je u njima zapisano, lakše ćete se suočiti s problemom i pomoći sebi da vas rjeđe doživljavaju kao sebičnjaka. Kod ovih pet znakova horoskopa sebičnost je izraženija nego kod ostalih.

OVAN

Kad shvati da nešto želi, Ovan će to jednostavno i uzeti. Nema tu ništa loše ako niste pritom jedan od najodlučnijih znakova koji sebe voli da stavlja na prvo mjesto, kao što je slučaj s Ovnom.

Ako se nađete u situaciji da na polici u prodavnici tokom zajedničke kupovine naletite na posljednji artikal koji je oboma na listi, pa makar to bila samo čokolada, od Ovna možete da očekujete bespoštednu borbu do posljednje kapi krvi kako bi to završilo u njegovim kolicima.

Taman da ste to i željeli da kupite za njega, Ovan će razloge zašto to mora da završi u njegovim kolicima sipati iz rukava, pri čemu se neće libiti ni laganja. Ovnovi, žrtvujte se ponekad. Shvatamo da mrzite tu nelagodu koju osjećate kad niste na prvom mjestu, ali to je sastavni dio života.

Pustite i drugima da nekad ugrabe onaj najslađi, posljednji zalogaj.

BIK

Iako je Bik predstavnik stabilnosti i pouzdanosti, njegov nagon za sigurnošću često ga može odvesti u pohlepu i materijalizam. Osim toga, može postati preosjetljiv, suviše emocionalan i pretjerano posesivan

Djevojka rođena u ovom znaku svog dečka će da natjera da joj kupi novi šešir za njeno vikend putovanje na sunčano ostrvo. Ista ta obrušiće se drvljem i kamenjem na djevojku u čijim očima primijeti žudnju dok gleda njenog dečka.

Bikovi, prestanite neprestano da tražite sve više i više. Pokušajte svoj odnos da gradite na onome što imate. I čemu ta agresivnost? To je samo vaše i nema potrebe da stalno to dokazujete.

BLIZANCI

Blizanci mogu da budu sjajni kad su predusretljivi i prilagodljivi, ali u stanju su da to naglavačke preokrenu i prije nego što shvatite šta vas je snašlo. Zbog svoje prevrtljivosti često ih smatraju ispraznima i površnima. Neka vas ne iznenadi ako se u tijelu Blizanca kog ste upravo dovezli na zabavu pojavi potpuno druga osoba.

Ne budite u zabludi da je samo željela da vam učini vožnju ugodnijom jer svom okruženju Blizanci se prilagođavaju zbog svojih ličnih sebičnih pobuda.

Blizanci, morate da se potrudite da budete zadovoljni samim sobom. Nikoga nećete impresionirati svojim stvarčicama ili reputacijom. Ako neko “visi” s vama okolo, to je zato što mu se sviđate vi. Odbacite lažnu ličnost i pokušajte da se osjećate udobno u svojoj koži.

LAV

Sve što vide Lavovi obično moraju i da imaju, pa ne iznenađuje što imaju veliku dozu sebičnosti. Neustrašivost Lava u borbi s preprekama koje mu se nađu na putu je izvrsna, ali kad ugleda nešto što želi, za sve ostale igra je završena. U očima Lavova njihovo ime je ispisano na sve do jednoj stvarčici koju žele, bez obzira na to da li je na toj stvarčici upisano još nečije ime.

Lavovi, prepustite nekad i drugima svjetla reflektora. Ako želite da zadržite prijatelje, moraćete malo i da se žrtvujete.

DJEVICA

Pedantne Djevice svojim oštrim okom će uočiti svaki nedostatak, neprimjereno ponašanje ili radnju. Ova osobina pruža im izvrsnu mogućnost da porade na sebi, ali Djevice u tom slučaju imaju zamućen vid i prve su kad treba da kritikuju druge. Nije lako biti težak prema sebi, ali nije lako ni drugima kad ste teški i kritični prema njima. Osim toga, to što Djevice ne mogu da budu kritične prema sebi, ne znači da i drugi ne mogu.

Djevice, ako niko ne traži vaše mišljenje, prestanite da razmišljate o tome kako biste se vi nosili s određenim stvarima i pokušajte da osvijestite da je onaj kome se obraćate potpuno različita osoba. Ostavite se kritika i pustite prijatelje da stvari koje se tiču njih rješavaju na svoj način.

(Infopult.rs)

Nastavite čitati
Reklama
Ostavite komentar

Medion.ba

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Vijesti

Facebook
Popularno

>