Povežite se s nama

Magazin

SKANDALOZAN SNIMAK! OVAKO SU RADANOVIĆI GOVORILI O KIJI: Poslušajte kako Slobin otac SAVJETUJE SINA DA VARA KIJU!

Nakon što je Sloba Radanović javno prevario svoju suprugu Kiju Kockar, njegova porodica se okrenula protiv nje. U javnosti se pojavio zanimljiv snimak gdje Slobina porodica govori o Kristini.

Sloba Radanović se na nagovor svoje supruge Kije Kockar prijavio na ‘Pinkove zvezde’. U toku tog takmičenja, novinari Pinka su obilazili porodice takmičara, a među njima se našla i porodica Slobe Radanovića, koji je učešćem u ‘Zadruzi’, svoj talenat bacio u drugi plan, te se istakao kao nevjeran suprug.

Onoga trenutka kada se Sloba okrenuo Luni, i njegova porodica je okrenula leđa Kiji, iako nije uvijek tako bilo. I dok sada nemaju pozitivne riječi za Kristinu, nekada su govorili drugačije. Tako Slobina majka Draginja na snimku govori sljedeće: “Djevojka mu je lijepa, zgodna, radi… Prodorna je… Jedan fakultet, drugi…” Njegova sestra je prokomentarisala:“Slobodanova djevojka je ekstra…”

Najšokantnije u cijeloj priči svakako su riječi Slobodanovog oca, koji otvoreno govori o tome kako je sina savjetovao da ne treba gledati samo u Kiju, već da malo treba i “šarati”, kako je i on sam radio. “Znaš kakav je kad se zaljubi? Ne vidi ni lijevo, ni desno, već samo pravo. Ja mu kažem, daj pogledaj malo lijevo ima li šta, pogledaj desno, ugledaj se reko na tatu”, kazao je stariji Radanović o svom sinu, koji ga očigledno poslušao.

Poslušajte snimak:

Ekskluziva.ba

Nastavite čitati
Reklama
Ostavite komentar

Medion.ba

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Vijesti

Facebook
Popularno

>