Povežite se s nama

Zvijezde i tračevi

BIOGRAFIJA NADEŽDE BILJIĆ: Ko je propala Zvezda Granda koja je zbog S*KSA dobila pet minuta slave!

Nadežda Biljić je žena o kojoj u posljednja 24 časa bruji Balkan. Pjevačica koja se na sceni pojavila prije deset godina i neki bi rekli, tek sada dočekala svojih pet minuta slave, i to nakon s*ksa sa Mikijem Đuričićem.

Ova djevojka je rođena u Valjevu, a na takmičenje “Zvezde Granda” se prijavila 2008. godine i takmičila se u toj sezoni. Našla se u prvih nekoliko kandidata te sezone, ali je nakon toga naprasno nestala iz javnog života. U sezoni u kojoj je ona učestvovala pobjedu je odnio Darko Lazić. U međuvremenu je uradila i nekoliko operacija.

Od tada je postala “radna pjevačica”. Nastupala je na različitim proslavama, klubovima, a izdala je svega nekoliko pjesama. Iako nije uspjela u zamisli da ostvari zavidnu karijeru, nije odustajala. Godine 2014. se prijavila na takmičenje “Pinkove zvezde” i ponovo se vratila na scenu.

No, ni to takmičenje joj nije donijelo popularnost kakvu je mislila da će da ima. Sve dok se produkcija “Zadruge” nije prisjetila ove djevojke i pozvala je u rijaliti. Ušla je kao prijateljica i koleginica Slobe Radanovića koja je znala mnogo detalja iz života poznatog pjevača. Ipak njen život su obilježile pojedine tragedije.

Njen brat je ubijen u centru Valjeva 2016. godine. Damjan je bio student Fakulteta za fizičko obrazovanje i vatreni navijač Crvene zvezde.

Pjevačica je često mijenjala izgled pa je mnogima svakom novom pojavom bila skoro pa neprepoznatljiva. U rijaliti “Zadruga” je ušla u januaru, a s*ks sa Mikijem joj je donio dodatnu popularnost. Nadežda Biljić je ’90 godište, a Miki Đuričić je ’77 godište.

Ona je pred svim zadrugarima priznala da je doživjela maltretiranje od svog bivšeg dečka, a kako tvrdi, posljedice toga su i dalje prisutne. Novinar Milan Milošević je do detalja opisao njenu životnu priču, zbog koje su svi ukućani bili šokirani.

“Ja sam trpjela psihofizičko maltretiranje. On je mene umio da zaključava, ostavi me gladnu 5 dana i poslije 5 dana mi da ključ od sobe da mi da hljeb. Pusti, neka ide u pi*ku materinu samo da ga ne vidim u životu. Sve ovo zglobovi, kičma, sve je to posljedica ovoga. Ja mislim da više nikad u životu neću moći da vjerujem u muškarce, nikad neću moći da vjerujem u svetost braka, da postoji muškarac koji je nježan i pažljiv osim mog oca”, pričala je Nadežda Tanji.

Također, Biljićeva je imala probleme sa alkoholom, od kojeg se liječila.

(Blic)

Nastavite čitati
Reklama
Ostavite komentar

Medion.ba

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Vijesti

Facebook
Popularno

>