Povežite se s nama

Magazin

Multimilioner sahranjen u zlatnom sanduku sa 120.000 eura vrijednim nakitom i šampanjcem!

Njegov sanduk je ukrašen zlatnim privjescima, tijelo prekriveno zlatnim nakitom, a na nogama je imao i par “Timberlandica”.

Šeron Sukedo (Sheron Sukhedo), multimilioner, vlasnik brojnih nekretnina i prodavač rabljenih automobila, ubijen je prošle sedmice u pucnjavi ispred kuće supruginih roditelja u Trinidadu i Tobagu. Poznat po svom raskošnom stilu i razbacivanju vlastitim bogatstvom, nije razočarao ni na vlastitom sprovodu.

Naime, njegov sanduk je ukrašen zlatnim privjescima, tijelo su prekrili zlatnim nakitom, a na nogama je imao i par “Timberlandica”. Ovom ocu dvoje djece tijelo je od sprovoda do krematorija prevezeno u Bentleyju vrijednom oko 120.000 eura. Policija trenutno istražuje moguću umiješanost porodice u njegovo ubistvo.

Članovi bande Rasta Cityja njegovo ubistvo planirali su godinama, iako je Sukedo bio pod zaštitom njima suparničke bande. Prije dvije godine pokušan je atentat na suprugu, koja je taj napad preživjela. Dva dana nakon što je Sukedo ubijen, njegova žena je završila u bolnici zbog medicinskih komplikacija. Njihovo dvoje djece trenutno boravi s porodicom dok se istraga njegovog ubistva i dalje nastavlja.

(Avaz)

Vijesti

Facebook
Popularno

>