Povežite se s nama

Zvijezde i tračevi

Bila si sa Darkom Lazićem, imala si vezu sa oženjenim doktorom! Milan izrekao šokantne tvrdnje na Kijin račun! (VIDEO)

Prošu noć obilježile su brojne svađe između učesnika u Zadruzi, a sve je počelo obračunom između Kije Kockar, Milana Miloševića, Lepog Miće i Slobe Radanovića! Lepi Mića je zamjerio Milanu Miloševiću na tome što neprestano brani Lunu Đogani i Slobu Radanovića, a podbada Kiju. Nakon ovoga, izbio je ošti haos među zadrugarima!

– Da, slažem se sa Mićom. Za njih ima i te kako materijala, ali ja sam uvijek ta koja je glavni lik u svim tim šalama na radiju. Meni to ne smeta, nemam zamjerke, što se mene tiče mogu da me pominju non-stop. On je njih pominjao prva dva mjeseca dok Milan nije pomislio da ima interes od Slobodana ali to mu je, odmah da mu kažem, propala investicija. Što se mene tiče, možeš slobodno da me napadaš ovdje non-stop – rekla je Kija.

– Ja nikad nisam ustao za stolom i napadao Lunu. U lice joj kažem sve što mislim. To što smo mi dobri i što je ona iskrena osoba, meni odgovara. Ja to ne podržavam što je sa oženjenim muškarcem ali cijenim tu njenu iskrenost. Nikada nisam Lunu branio za stolom. Ako ćemo o interesu, onda meni treba i Kija, i Sanja, Matora pa i Maca. Dokle god ja ćutim i ne iznosim sve iz privatnog života, štitim i tebe (Kiju) – odgovorio joj je Milan.

– Nije problem u tome, već je problem što imaš dvostruke aršine. Ustaneš i kažeš Sari “Pisala si pisma oženjenom muškarcu” a štitiš Lunu koja je uradila još goru stvar ili Slobodana koji je tek loše uradio. Ja mislim da ti nisi prva dva mjeseca vidio kakva je priča između njih pa si ih napadao, sada si shvatio sve i sada si počeo još prije vremena da radi Slobodanu PR. Računaš na tu saradnju sa njima, ali Slobodan može da ti okrene leđa, on je sklon tome – odbrusila mu je Kockareva.

– Ja znam da si pored njega (Slobe) i Struke bila sa još jednim pjevačem, sa Darkom Lazićem! Imala si vezu sa oženjenim doktorom ovdje u Beogradu! Vi odlično znate da je sve što ovdje govorim suha istina. Ispred prodavnice su ti rekli da više ne pominješ Andrijino ime i da se kloniš Filipa. Rekli su ti da više nemaš dečka! – vikao je Milošević.

– Nije problem u tome, već je problem što imaš dvostruke aršine. Ustaneš i kažeš Sari “Pisala si pisma oženjenom muškarcu” a štitiš Lunu koja je uradila još goru stvar ili Slobodana koji je tek loše uradio. Ja mislim da ti nisi prva dva mjeseca vidio kakva je priča između njih pa si ih napadao, sada si shvatio sve i sada si počeo još prije vremena da radi Slobodanu PR. Računaš na tu saradnju sa njima, ali Slobodan može da ti okrene leđa, on je sklon tome – odbrusila mu je Kockareva.

– Ništa od toga nije istina! Ti lažeš. Sve što si iznio nije tačno! Sve ćeš mi objasniti ovo – pokušavala je da dođe do riječi Kija.

(Telegraf.rs)

Gradovi4 sedmice prije

Kristijan Golubovic se oglasio iz zatvora-Ivan Mitrovic Biza i taj neki Cufta su za mene anonimusu ali ako zele da ih bijem..Tuci cu ih (VIDEO)

Banja Luka4 sedmice prije

Milorad Dodik-Dzamije treba sve srusiti u Republici Srpskoj nama Srbima smeta ezan koji se cuje u 5 ujutro.Postujem ja to ali neka ga nose sebi (VIDEO)

Bijeljina3 sedmice prije

Srbija krivi Ramiza Delalica cela za pocetak rata u Bosni.On je dolio vatru na ulje on je jedini krivac rata u BIH pogledajte kako je Ramiz likvidirao Srpskog svata i ranio popa (VIDEO)

Mostar4 sedmice prije

Slucajni prolaznik plaže napao turiste, Ovdje se neces okupat dok sam ja ziv past ce mrtva glava ja sam se za ovo borijo bolan ali nije očekivao ovakav epilog (VIDEO)

Banja Luka4 sedmice prije

Dodik najavio rat i izvrijedjao Muslimane Hodza iz Dzamije Arlauce ne mogu da spavam ja to necu “Republika Srpska i Srbija će uskoro biti jedna država!”Bosna je najveca laz sto postoji i ja je ne volim i ne mogu pogledati ocima (VIDEO)

Trebinje3 sedmice prije

Dok ljudi na Balkanu Umiru od Gladi Krusevacki Don Ivan Mitrovic Distrojer pali novcanice od 100 Eura i izaziva Kristijana na fer borbu a nudi mu i pare (VIDEO)

Mostar3 sedmice prije

Putin odobrio zakon: Žena ima pravo da ubije čoveka koji ju je silovao!

Mostar3 sedmice prije

Njemu niko ne smije na crtu: Ovo je najjači čovjek na svijetu.Mcgregor ga se plasi a i Kristijan Golubovic (video)

Bihać3 sedmice prije

I Dejvid Koperfild mu zavidi Mađioničar iz Tešnja osvaja svijet : Tragični životni put ga nije spriječio da napravi čudo!

Tuzla3 sedmice prije

Nevjerovatno-Ivan Mitrovic iz Krusevca polomio tri crijepa jednim udarcem i porucio Veljko Raznatovic Kristijan Golubovic polomit cu i vas ovako (VIDEO)

Vijesti

Bosna i Hercegovina2 dana prije

Životna priča Edina Džeke: U ratnom Sarajevu se kacio za tramvaje nekad nije jeo po 3 dana naučio je preživljavati, a milijuni i slava nisu ga promijenili

Kada najpoznatiji bosanskohercegovački nogometaš Edin Džeko jednog dana završi igračku karijeru, njegova životna priča i put prema statusu rimskog imperatora...

Vijesti2 dana prije

Arapski Emirati na nogama.Fikret Čaušević iz Bihaća: napravio motor koji ide na jestivo ulje.Porucio BIH ce biti jaca od Njemacke i Svicarske sa mojim patentom (VIDEO)

Fikret Čaušević iz Bihaća već tri godine umjesto nafte u svog Mercedesa sipa obično jestivo ulje. Ideju o alternativnom rješenjau...

Biznis i ekonomija7 dana prije

Izabrali putnici: Bosna i Hercegovina proglasena najljepšom zemljom u Europi.A Vrelo Bosne i Stari Most najposjecenije

Da se Hrvatska može pohvaliti prelijepim krajolicima, prepoznali su i čitatelji portala Roughguides.com. Kako bi proslavili izdavanje svog vodiča “Rough...

Vijesti1 sedmica prije

Divljaju, pretječu na punoj liniji, voze kroz crveno i 200 kilometara na sat

Na uglavnom lošim i nepreglednim bh. saobraćajnicama, koje su rizične i onda kada se vozi 60 kilometara na sat, redovno...

Vijesti1 sedmica prije

PRIŠAO JE I PLJUNUO ADVOKATA U LICE, DVIJE NEDJELJE POSLIJE JE UBIJEN! Otkriveno šta se dogodilo u voždovačkom kafiću 15 dana prije LIKVIDACIJE!

Dvije nedjelje prije ubistva, pripadnici kavačkog kriminalnog klana ozbiljno su zaprijetili advokatu Dragoslavu Miši Ognjanoviću (57) nakon slučajnog susreta u...

Facebook
Popularno

>