Povežite se s nama

Zabava

KUPILA TATI ROLEKS VRIJEDAN 1,5 MILIONA! Državljanka Srbije pokušala da prošvercuje skupocijeni sat! ŠOKIRAĆETE SE KAD ČUJETE ŠTA JE REKLA CARINICIMA!

Carinski službenici su 21. marta 2018. godine na aerodromu „Nikola Tesla“ spriječili pokušaj da se u zemlju unese neprijavljen skupocijeni sat „Rolex Oyster Perpetual Yacht Master II“, čija je vrijednost procijenjena na gotovo 1.5 milion dinara.

Luksuzni sat je pokušala da prokrijumčari 28-godišnja srpska državljanka koja je letom iz Kanade doputovala u Beograd.

Putnica je zaustavljena kada se uputila ka tzv. „zelenom kontrolnom prolazu“ namijenjenom putnicima koji nemaju ništa da prijave za carinjenje.

Tokom rendgenske kontrole njenog prtljaga, primijećeni su obrisi kutije za koju je ubrzo potvrđeno da je riječ o originalnoj kutiji za ”roleks” koji se u njoj i nalazio.

Nakon što su sat pronašli u prtljagu, putnica je carinicima rekla da je u pitanju poklon za oca i da nije znala kolika je njegova vrijednost.

 

Podsjećamo da državljani Srbije, bez plaćanja dažbina u zemlju mogu unijeti robu u vrijednosti do 100 eura za svoje lične potrebe, dok se predmeti čija vrijednost prelazi taj iznos moraju prijaviti i za njih se moraju platiti predviđene dažbine.

(Kurir)

Nastavite čitati
Reklama
Ostavite komentar

Medion.ba

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Vijesti

Facebook
Popularno

>