Povežite se s nama

Zvijezde i tračevi

Gagi otkriva da je njegova Luna PONOVO slagala! Evo o čemu se radi!

Gagi Đogani pomno prati “Zadrugu” i nasljednicu Lunu koju podržava, ali jednu stvar joj je ozbiljno zamjerio i poručio joj da nije u pravu.

“Mislim da Luna ponekad pretjeruje i to joj jedino zamjeram, jer priča nešto što i ne treba da priča. Mislim da je ispričala tri života koja treba da ostavi za sebe. I to što priča mislim da pretjeruje, kao na primjer da Anabela nema novca. Ona vozi džip, imaju tri auta, šalje joj garderobu redovno, tu smo, pomažemo… Jednostavno to nije tako. Kao što nije istina i za neke druge stvari”, objasnio je Gagi.

Denser je priznao i da je jako blizak sa nasljednicom.

 

“Ona mene mnogo voli i sve što ja ispričam njoj je smiješno, ona je takva. Ja sam imao devijaciju nosa… kao klinac imao sam 15 godina, tad mi je doktor u Zemunu rekao da ja to moram da operišem i usput mi je ponudio estetiku, ali u to vrijeme estetika nije bila sjajna kao danas. Ja sam prihvatio i operaciju i estetiku, ali meni je to genetski takav nos i ona ima takav nos na mene, kao i Nina, tako da će i one imati problema sa devijacom kao što sam ja. Ja sam bio klinac i ja sam sam nekako postigao da mi daju otpusnu listu i izašao sam iz bolnice, a kad sam ušao u autobus stariji čovjek me laktom udari u nos, nos je bio još svjež… I kad sam rekao doktoru on se zgranuo, to se nikom nikad nije desilo. E, poslije dva časa provedena van bolnice nije mi više uopšte bilo lijepo, ali dobro, njoj je to smiješno”, ispričao je kroz smijeh Gagi.

(Pink.rs)

Nastavite čitati
Reklama
Ostavite komentar

Medion.ba

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Vijesti

Facebook
Popularno

>