Povežite se s nama

Vijesti

NJENO SRCE NIJE IZDRŽALO: Danijela izgubila borbu sa kancerom!

Danijela Nikolić (40) izgubila je prije tri dana bitku sa teškim rakom – limfomom, u njemačkoj bolnici, gdje se liječila. Iako je cijela Srbija pokušala da pomogne SMS-ovima i uplatom sredstava, majka sedmogodišnje djevojčice nije uspjela da pobijedi opaku bolest.

 Danijela je umrla u utorak. Hvala svim ljudima na podršci koju su svakodnevno pružali mojoj supruzi, ali i porodici. Svi su oni bili sa nama u najtežim trenucima. To je Danijeli mnogo značilo i pomoglo da se hrabro bori do posljednjeg časa – kaže neutješni Danijelin suprug Goran Nikolić za „Alo!“.

Podsjetimo, Danijeli je život bukvalno zavisio od dobrih ljudi jer je porodice prodala sve kako bi pokrila troškove njenog liječenja u njemačkoj klinici. Ona se razboljela 2016. godine, a poboljšanje je nastupilo u maju prošle godine. Bolest se vratila u oktobru, otkako se Danijela borila do utorka.

 

Kako je “Alo!” pisao, njoj je trebalo da bude urađena transplantacija matičnih ćelija kako bi se iščupala iz kandži non-hočkin limfoma. Doktori su planirali to da urade ovih dana, ali Danijela nije izdržala to da dočeka poslije nekoliko velikih kriza, operacija i agresivne hemoterpije.

Nastavite čitati
Reklama
Ostavite komentar

Medion.ba

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Vijesti

Facebook
Popularno

>