Povežite se s nama

Svijet

Iz groba djevojke 11 dana su se čuli udarci i vriska: Kada su ga konačno otvorili, shvatili su da je njeno tjelo još toplo (FOTO) (VIDEO)

Devojka je imala povrede po rukama i glavi, za koje se pretpostavlja da su nastaleprilikom njenih pokušaja da izađe napolje.

Tridesetsedmogodišnja Rosanhela Almeida dos Santos iz Brazila, za koju se verovalo da jeumrla od septičkog šoka nakon dva srčana udara, greškom je sahranjena živa. Nakon 11

dana vriske, zapomaganja i svakog pokušaja da se izbavi odatle, ona je ipak preminula.Rosanhela je u bolnici proglašena mrtvom 28. januara, a već sutradan je sahranjena.

Ljudi koji žive u neposrednoj blizini groblja na kome je sahranjena, 9. februara javili sunjenim rođacima da se iz groba čuju vriska i udarci.

Dok su oni stigli da otvore grob, Rosanhela je preminula. Njeno telo je bilo drugačijeokrenuto i još uvek toplo, a imala je i povrede po glavi i rukama, za koje se

pretpostavlja da su nastale prilikom njenih pokušaja da izađe napolje.

 

Porodica veruje da je greškom proglašena mrtvom i zbog toga su incident prijavili policiji.Njena sestra, Izamara Almeida rekla je da ne žele da optuže nijednog doktora, da ne žele

da stvaraju nikakve probleme, ali i da je svakako nemoguće da neko i posle 11 dana budetopao kad ga izvade iz groba.

Policija je uzela izjave od članova porodice i drugih ljudi, a naveli si u da će ukoliko budeneophodno, Rasanhelino telo biti ponovo ekshumirano kako bi se utvrdilo šta se zaista dogodilo.

Portparol bolnice u kojoj je Rosanhela proglašena mrtvom, istakao je da će obezbediti svepotrebne informacije koje od njih budu tražili članovi porodice ili državni organi.

Nastavite čitati
Reklama
Ostavite komentar

Medion.ba

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Vijesti

Facebook
Popularno

>