Povežite se s nama

Najnovije

ESTRADA JE POLUDJELA ZA BUNDAMA I ŠUBARAMA OD KRZNA: Sad su dostupne svima vama, po sniženim, novogodišnjim cijenama!

Bunde od krzna i neodoljive šubare su uvijek u modi, a ove sezone su nosive više nego ikad. Ovakve komade najćešće viđamo na poznatim ličnostima, pogotovo na pjevačicama, pa su mnogi  mišljenja da je za jednu krznenu bundu, šubaru ili okovratnik potrebno izdvojiti basnoslovnu cifru, a istina je potpuno drugačija.

Pronašli smo osobu kod koje bundu, šubaru ili okovratnik ručnog rada možete poručiti po vašoj mjeri, po sasvim primamljivim cijenama, uzmemo li u obzir da krzno ne izlazi iz mode, te da je zbog samog kvaliteta nosivo ‘do kraja života’.

 

Bunda od krzna ili šubara će svaku ženu učiniti glamuroznijom i dati joj poseban šmek, a velika prednost je to što je moguća  narudžba po vašoj mjeri.

 

Facebook stranica PRAVO KRZNO je tajna koja će od vašeg izgleda napraviti potpuni preobražaj. Sve bunde su ručni rad, a iste se mogu skratiti, smanjiti ili naručiti nove po mjeri.

 

U toku je novogodišnja rasprodaja bundi od prirodnog plemenitog krzna (od nerca, astrahana, činčile…), ali i sitne galenterije (okovratnici, šubare itd).

 

Voditeljica Mirza Vranj kao zaštitno lice, ove bunde je iznijela na sjajan i glam način. Fotografije su urađene u bajkovitom beauty Studiju Tuzlić, a sve bunde koje vidite u galeriji mogu se naručiti po mjeri.

 

– “Oduševljena sam svim ovim bundama, šubarama i okovratnicima. Voljela bih ih imati sve u svom ormaru, jer krzno svakoj osobi daje taj glam look, a znamo da je u cijelom svijetu stvar prestiža, pa sam počastvovana što su baš mene izabrali da ispoziram u njima. Preporučujem svim damama da iskoriste ovu novogodišnju rasprodaju i sebe počaste sa nekom bundom, šubarom ili okovratnikom jer neće nikad naići na ovakve cijene kakve su sad, a pri tome, sve mogu dobiti po njihovom broju. Ma idealno…“, kazala je Mirza Vranj.

 

Sve detaljnije informacije ili narudžbe možete pronaći, odnosno izvršiti na Facebook stranici PRAVO KRZNO: https://www.facebook.com/pravokrzno/

ili direktno na broj telefona: +387 62/871-063

 

Nastavite čitati
Reklama
Ostavite komentar

Medion.ba

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Vijesti

Facebook
Popularno

>